Ik ben de laatste tien jaar onafgebroken actief geweest als webontwikkelaar. Dat houdt in dat ik veel meer dan alleen websites kan maken, maar dat ik ook bijvoorbeeld programma’s kan maken die jouw organisatie ondersteunen in hun dagdagelijkse werking. Als het even kan in de cloud, maar ook programma’s die op je eigen computer draaien behoren tot de mogelijkheden.


Jouw idee op het web

Jouw website, wordt die nu goed gevonden door je klanten? Geeft die de juiste informatie weer op precies die plek waar jouw bezoekers die verwachten? Is de look & feel van de website hedendaags, waardoor je uitstraalt dat je een vitaal bedrijf bent?

Hier kan ik ongetwijfeld al mee helpen. Een goede website geeft je bezoekers immers een fijn gevoel bij jouw bedrijf. Dat fijne gevoel nemen ze dan weer mee in hun eerste contact met jouw organisatie. Je krijgt maar enkele seconden de tijd om een eerste indruk na te laten, en die kans krijg je geen tweede keer.

Laten we daarom eens samen bekijken of jouw website nog wel voldoet aan de doelen die je als organisatie vooropstelt. Kies je uiteindelijk voor een update, dan sta ik je daar met plezier in bij.


Slimmer gaan werken

Ik heb al meerdere bedrijven ondersteund in het slimmer gaan werken. Zo heb ik al software geschreven om inschrijvingen op activiteiten te stroomlijnen, automatisch certificaten te genereren en door te mailen naar de deelnemers, statistieken te verzamelen en te bundelen, …
Zo kon er tijdbesparing bekomen worden bij de administratie van jouw organisatie, waardoor je meer tijd vrij krijgt om je met andere zaken bezig te houden.

Enkele vragen die als leidraad kunnen dienen?

  • Wil je minder tijd besteden aan het rondsturen van Excels?
  • Wil je je klantgegevens eindelijk eens centraal bewaren?
  • Wil je zeker zijn dat alles gefactureerd wordt en er niets over het hoofd wordt gezien?
  • Loopt er wel eens wat in de soep als er een collega afwezig is?

Nog veel te veel bedrijven werken voornamelijk met Excel om al hun gegevens in te bewaren. Hierdoor worden snel dingen over het hoofd gezien, worden grote Excel-bestanden met klantgegevens per mail doorgestuurd naar collega’s en wordt het overzicht snel uit het oog verloren.

Ik denk graag met u mee wat er beter kan en daarbij hanteer ik als principe dat je als zaakvoerder in staat moet zijn om jezelf overbodig te maken. Enkel als bij afwezigheid van een collega zijn of haar werk kan overgenomen worden door een andere collega, is mijn missie geslaagd!


Energievreters benoemen

Veelal wordt administratie in een organisatie stilaan een ferme tijd- en energievreter, Als outsider heb ik vaak een goed zicht op wat er goed en waar er ruimte tot optimalisatie is. Ik kijk graag mee naar alles wat er goed loopt en alles dat nu gewoon te veel tijd vergt. Ik denk op die manier graag uit wat voor oplossing we kunnen aanbieden om u vlotter op weg te helpen!

Dat houdt ook in dat ik uw huidige werking en uw energievreters in kaart kan brengen alvorens ik naar een oplossing op zoek ga.


Oplossingen evalueren

Misschien is het niet uw plan om iets op maat te laten maken, maar koopt u liever een softwarepakket aan dat reeds bestaat. Daar is niks mis mee, alleen is het moeilijk om te gaan bepalen of dit nu echt hét pakket is dat al uw problemen gaat oplossen of niet.
Door jarenlange ervaring te hebben met zulke pakketten weet ik heel goed welke vragen ik moet stellen.

Als je daarom twijfelt welk softwarepakket je moet kopen – of als je wil dat ik dat voor jou gewoon uitzoek – kan je ook beroep op mijn diensten doen.


Graag meer informatie?

Contacteer me dan snel en laten we eens kennis maken! Geheel vrijblijvend uiteraard.